SIKA CLOUD

Comfort & Safety at new heights

Comfort en veiligheid zijn cruciaal om uw medewerkers optimaal te laten presteren – de hele dag door. Met de nieuwste technologieën voor schokabsorptie, pasvorm en antislipzolen is SIKA Cloud de gemakkelijke keuze voor gecertificeerde veiligheid voor de farmaceutischeindustrie.

 

Opbouw van de schoen

 

 

Gecertificeerde veiligheid

SIKA Cloud is gemaakt door onze ervaren productontwikkelaars met als doel maximale veiligheid te bieden aan wie werkzaam is in de food- en farmaceutische industrie. Cloud is gecertificeerd volgens de laatste Europese normen, EN ISO 20345:2022, en is daarmee de veilige keuze als het gaat om veiligheid op de werkplek.

SIKA Aerosol™ Foam

Beleef een nieuwe norm voor comfort. Nieuw is dat de tussenzool gemaakt is van een materiaal dat aerosolschuim wordt genoemd. Het schuim zelf is een zeer licht en luchtig materiaal met goede schokabsorberende eigenschappen. Tijdens het vormgeven van de tussenzool wordt lucht in het schuim geperst voordat het uiteindelijk wordt gevormd. Deze technologie noemen we SIKA Aerosol™ Foam. Een zool die met deze technologie is gemaakt, maakt de schoen zo licht, luchtig en schokabsorberend dat het voelt alsof u op wolken loopt. 

Neem contact met ons op

U kunt natuurlijk altijd contact opnemen met Sika Footwear voor meer informatie over Sika Cloud, advies en bestellingen.

 


Sika Footwear A/S

HI-Park 301
DK-7400 Herning

+45 9721 1911
info@sikafootwear.dk

CVR: 83257717

Openingstijden

Maandag-donderdag: 8:00 - 16:00 uur
Vrijdag: 8:00 - 15:00 uur