Mediacenter 

Hier vindt u een overzicht van de materialen die u hier kunt downloaden. 

Scroll naar beneden op de pagina of klik op een van de onderstaande onderwerpen. Als u vragen heeft of problemen ondervindt bij het downloaden van materiaal, neem dan gerust contact op met onze marketingafdeling

Actuele catalogi

ASSORTMENT 2023/24

Bekijk het hier       Download (PDF)

Productlijst met of zonder eigen logo

Wanneer u een uitgebreid overzicht van verschillende producten nodig heeft, heeft u de mogelijkheid om een productlijst op onze website te maken en deze te downloaden.

DAT GAAT ALS VOLGT:

 1. Selecteer PRODUCTEN in het hoofdmenu en kies vervolgens ALLE PRODUCTEN.  
 2. U kunt nu ofwel een gewone productlijst selecteren (gebruik de knop Productlijst maken) of een lijst met uw eigen logo erop (gebruik de knop Productlijst maken met eigen logo). 
 3. Als u Productlijst maken met eigen logo kiest, verschijnt er een vak waar u via de knop Bladeren het logo op uw computer moet selecteren. Let op dat u een JPG- of een PNG-bestand kunt uploaden.
 4. Zodra u “Productlijst maken” of “Productlijst maken met eigen logo” hebt aangevinkt, zal naast elk product een klein vierkantje verschijnen, dat moet worden aangevinkt als u het wilt opnemen in de productlijst. Via het filter aan de linkerkant kunt u ook zoeken naar een specifiek artikelnummer en dit product ook aanvinken, zodat het ook in de lijst wordt opgenomen. 
 5. Nadat u de gewenste producten hebt aangevinkt, klikt u op productlijst genereren. Er wordt nu een productlijst gegenereerd die u kunt openen en op uw computer kunt opslaan. 

LET OP 

Het is niet mogelijk om productlijsten te maken en te downloaden op tablets of mobiele apparaten. 

Als u hulp nodig hebt bij de voorbereiding van productlijsten, kunt u contact opnemen met de marketingafdeling van Sika Footwear. 

Productbladen met of zonder eigen logo

Als u een productblad van een bepaald product mist, hebt u de mogelijkheid om het te downloaden onder het individuele product. U kunt een gewoon productblad kiezen of een met uw eigen logo.

DAT GAAT ALS VOLGT: 

 1. Selecteer het product waarvoor u een productblad wilt maken via de zoekfunctie of het hoofdmenu 
 2. Zodra u op het betreffende product hebt geklikt, kunt u kiezen of u een normaal productblad wilt maken (gebruik de knop Productblad maken) of een met eigen logo (gebruik de knop Productblad maken met eigen logo). 
 3. Als u productblad maken met eigen logo kiest, verschijnt er een vak waar u via de knop Bladeren het logo op uw computer moet selecteren. Let op dat u een JPG- of een PNG-bestand kunt uploaden. 
 4. Er wordt nu een productblad gegenereerd dat u op uw computer kunt opslaan. 

LET OP 

Het is niet mogelijk om productbladen te maken en te downloaden op tablets of mobiele apparaten. 

Als u hulp nodig hebt bij het maken van productbladen, kunt u contact opnemen met de marketingafdeling van Sika Footwear.

Productafbeeldingen

Als u op zoek bent naar een productafbeelding met een hoge resolutie, kunt u die onder elk product downloaden via de knop Productafbeeldingen downloaden

DAT GAAT ALS VOLGT: 

 1. Selecteer via de zoekfunctie of via het hoofdmenu het product waarvoor u productafbeeldingen met hoge resolutie wilt downloaden
 2. Nadat u op het betreffende product hebt geklikt, downloadt u de productafbeeldingen via een klik op de knop Productafbeeldingen downloaden
 3. De productafbeeldingen worden nu gedownload als zip-bestand en kunnen vervolgens op uw computer worden opgeslagen.

Als u hulp nodig hebt bij het downloaden van productafbeeldingen, kunt u contact opnemen met de marketingafdeling van Sika Footwear.

Logo´s

Door op de volgende merk-logo's te klikken, heeft u de mogelijkheid om een ZIP-map te downloaden die een EPS-en een JPG-bestand bevat.

Als u andere uitvoeringen van de merk-logo´s nodig heeft, kunt u contact opnemen met de marketingafdeling van Sika Footwear