SIKA
FUNCTION

SLIPBESTENDIGE 
WERKSCHOENEN VOOR
DE PROFESSIONELE KEUKEN

MET SIKA FUNCTION STAAT U STEVIG. ZELFS ALS HET SNEL GAAT. De schoen is ontworpen met slipweerstand in het achterhoofd en getest in professionele keukenomgevingen. Het unieke zoolprofiel zorgt voor maximale grip op verschillende ondergronden, terwijl de schokdemping pijnlijke voeten op lange diensten voorkomt.  

Een veilige keuze voor alle keukenprofs. 

Het werk in en om een professionele keuken wordt gekenmerkt door het hoge tempo en de vele uren staan en lopen per dag. Dat stelt hoge eisen aan de schoenen. 
SIKA Function is zo ontworpen dat pijn in voeten en gewrichten wordt verminderd. Zelfs na lange diensten!

19301 / BALANCE


    Lees meer

19302 / STABLE


    Lees meer

HEXAGON 
ZOOLPROFIEL

De nokjes zijn 90 graden gedraaid t.o.v. de ondergrond. Het grote contactoppervlak en de scherpe randen verhogen de wrijving tussen zool en ondergrond, zodat u steviger staat. De vorm van de nokjes verkleint het risico dat er vuil dat in de zool blijft zitten. Het oppervlak van de nokjes heeft een ruwe structuur die de wrijving verhoogt en de anti-slip eigenschappen verbetert. Vloeistof wordt van de zool weggeleid met behulp van de smalle groeven, zodat u een goede grip op de ondergrond krijgt.

STA STEVIG MET 
SIKA FUNCTION

Aanbevolen door Kokkelandsholdet, het nationale koksteam van Denemarken 


Wilt u informatie over een dealer of meer informatie over FUNCTION, neem dan contact op met Anton Hoekstra, Regional Sales Manager Benelux + 31 6 228 555 15

Bekijk hier ons volledige assortiment werkschoenen voor
 

HORECA/Foodservicesector